čtvrtek 22. prosince 2016

Náročný víkend Protivínského Taekwonda

V sobotu 10. 12. 2016 se konal v Pelhřimově již 22. ročník turnaje ve sportovním boji. Vánočního turnaje se zúčastnilo celkem 450 závodníků v sobotu a 450 závodníků v neděli z celé České republiky ,Rakouska, Polska, Německa, Maďarska , Chorvatska, Španělska, Švédska, Anglie, Ruska, Běloruska, Izraele, Slovenska a Slovinska.Z našeho oddílu se zúčastnilo celkem 5 závodníků, Nella Kalíšková , Martina Babáková, Aleš Benák , Tom André Nickel a Matěj Hudák.


Všichni závodníci dali do bojů celé své závodnické srdce a byla z toho výborná umístění v těžké konkurenci. Pro protivínské taekwondo to byly další cenné zkušenosti se zahraničními závodníky a jejich bojovými zkušenostmi.



Umístění :
3. místo - Nella Kalíšková , Martina Babáková , Tom André Nickel , Matěj Hudák
5. místo – Aleš Benák

V neděli 11.12.2016 proběhly zkoušky na vyšší technické stupně pod vedením našeho korejského mistra Youn Jae Lee.

Všichni Protivínští taekwondisté zúročili své dosavadní zkušenosti a dovednosti nabyté při náročných trénincích a seminář. Mistr všem vysvětlil u jednotlivých pohybů co přesně znamenají a k čemu slouží. Poté proběhly samotné zkoušky. Zde ještě jednou vše sami cvičenci předvedli. Dva naši cvičenci Martina Babáková a Miroslav Plundrich se přiblížili k prvnímu danu (mistrovskému stupni černý pás). Získali zkoušku na červený pásek. Pokud budou pilně cvičit , tak do dvou let by mohlo mít taekwondo v Protivíně další černé pásky.




Mistr byl se zkouškami spokojený a svěřence chválil. Zároveň jim dodal chuť do dalšího cvičení.



Zdroj foto a text: Vedení klubu MZ,JK,EK


Žádné komentáře:

Okomentovat