úterý 29. listopadu 2016

Netradiční vánoční tvoření v Pastelce

, tentokrát jídlo trochu jinak. Alternativa k tradičním vánocům, ač ze zdravotních důvodů,  nebo jiných. Jak uvařit bez cukru, klasické mouky a další ne pro tělo nutně zdravých surovin. Návštěvníci cyklu "Zdravého vaření v MC Pastelka." Mnohdy bylo náročné poznat z čeho se připravovalo. Všem chutnalo a byli překvapeni příjemnou chutí, někdy až k nerozeznání. Jídla připravily a na závěr všem rozdaly recepty Kamila Dunn a Danka Homolová. Na leden se připravuje přednáška s názvem "Přírodní antibiotika" - sledujte kalendář #ProtivinNet.

Názvy některých  jídel:

  • Nekapr ovesný
  • Hlíva ala ryba
  • Salát z brambor a červené řepy
  • Datlové sušenky
  • Karobová čokoláda
  • Kokosové kuličky "Rafaelo"
  • Krekry ze semínek
  • Sušenky z arašídového másla
  • Ovocké košíčky
  • Falešná rybí vánoční polévka
  • Domácí Rafaelo kuličky







  #MCPastelka #ProtivinNet #skpPastelka #Protivin

Žádné komentáře:

Okomentovat