pátek 26. srpna 2016

Pekárna Klas na Země živitelce

- byl další příležitostí pro prezentaci umění pekařských a cukrářských mistrů. Hlavním prezentačním místem se pro nás stal na dva dny prodejní stánek v pavilonu T. Tento stánek byl v rámci expozice JIHOČESKÉ AGRÁRNÍ KOMORY. Byly zde prezentovány naše pekařské a cukrářské výrobky již dříve oceněné v řadě soutěží včetně letos oceněného výrobku na potravinářské soutěži CHUTNÁ HEZKY JIHOČESKY – Koláč selský se švestkou, který je zároveň i držitelem ocenění REGIONÁLNÍ POTRAVINA. 


O zboží byl veliký zájem a domu se auto vracelo po oba prezentační dny zcela prázdné. Zákazníci oceňovali chuť a vzhled výrobků a vraceli se ke stánku i opakovaně. Výrobky ochutnalo i mnoho významných hostů expozice a vyjadřovalo se velmi pochvalně o výrobcích. Současně se naše firma KLAS prezentoval na stánku úspěšné protivínské firmy AG Blatná pana Šatry a pana Hofmana. Zde pekárna zajišťovala pohoštění po celou dobu výstavy. 

Úspěšná prezentace naší firmy je oceněním poctivé práce všech zaměstnanců pekárny a cukrárny KLAS a úspěšnou prezentací potravinářského podniku z PROTIVÍNA. Tímto chci všem zaměstnancům jménem firmy poděkovat za kvalitně odvedenou práci. 

Kubička Josef – výrobní ředitel Pekárna-cukrárna Klas Protivín

Největší jihočeská pouť - "Země živitelka" 25. - 30. 8. 2016 - Výstaviště České Budějovice.

Foto: Pekárna Kläs

#ProtivinNet #PekarnaKlas #Protivin  #PekarnaKlasProtivin

Žádné komentáře:

Okomentovat