úterý 8. prosince 2015

Protivín Cup po osmé

SPORTOVNÍ HALA OPĚT SVĚDKEM BOJŮ

Dne 28.11. se konal již 8. ročník turnaje  ve sportovním boji taekwondo , který byl zařazen do národní ligy taekwondo.

 Protivin Cup 2015






Turnaje se zúčastnilo celkem 120 mladých bojovníků z celé České republiky. Do Protivína přijelo 13 oddílů nejen z Prahy , ale též z Havířova , Olomouce , Pelhřimova a Českých Budějovic.
Z našeho oddílu předvedli naši nejmenší začátečníci , kteří ze sebe opravdu vydali vše co se naučily od září. Doplnilo je i několik zkušených bojovníků. Jsme potěšeni ,že se všichni závodníci a jejich doprovod rádi vrací do našeho města a turnaj velice chválí.
 Ostřílená závodnice Martina Babáková předvedla zatím jeden ze svých nejlepších výkonů a zaslouženě vyhrála svou kategorii.
Naši nejmenší nováčci se prali jak o život. Matěj Hudák při svém prvním vystoupení v aréně dal o sobě vědět nebojácností se srdcem bojovníka a vybojoval si krásné třetí místo. Anna Kubecová měla před sebou též starší a zkušenější závodnici , ale prala se jak lvice a nakonec si vybojovala krásné třetí místo. Nela Kalíšková měla proti sobě starší a zároveň silnější soupeřku . Svou nebojácností a zarputilostí si zasloužila krásné třetí místo.

Umístění :
1. Martina Babáková, Miroslav Plundrich
2. Lukáš Kajer , Filip Chalupský
3. Anna Kubecová, Nela Kalíšková , Jaroslav Korbel, Aleš Benák

Všem našim závodníkům děkujeme za vzornou reprezentaci Protivínského taekwonda .
Dále patří naše poděkování všem rodičům a členům oddílu za pomoc při organizaci turnaje.
 Bez nadšených příznivců tohoto sportu by se v Protivíně nikdy nemohl konat turnaj na celorepublikové úrovni obdobný jako ve velkých městech. Již nyní se všichni těšíme na 9. Ročník 2016.

Video Petra Vítka z Českých Budějovic



Další foto najdete v galerii na FB





 Zdroj: Milan Zobal a Josef Kubička 
Foto: Erik Kalíšek

FB stránky

Žádné komentáře:

Okomentovat