pátek 4. září 2015

Aligátor pokousal návštěvníka

v protivínské Krokodýlí ZOO. Dalšiho kousla dravá želva kajmanka a musel být odvezen do písecké nemocnice na ošetření svého pozadí.

 Krokodýl pokousal návštěvníka




Parta "Šílená trojka" Hornet, Marthy a Kobe dělají strašné věci. 
Bolí je to? Samozřejmě. Chcete to zkusit? Ne! Chcete to vidět? Rozhodně ano! Čeští Jackass v nejryzejší podobě. Nový pořad www.playtvak.cz.

Jackass (z angl. osel, i v přeneseném slova významu) je americký televizní seriál vysílaný na MTV od roku 2000 do roku 2002. Jde o skupinu lidí, kteří vymýšlejí mnoho kuriózních, riskantních, vtipných ale i pohoršujících situací. Filmy ze strany odborných filmových kritiků sklidily vesměs velmi negativní kritiku. Pořad i jeho protagonisté jsou velmi oblíbení hlavně mezi náctiletou mládeží; jejich rodiče pro typ zábavy, prezentovaný v Jackass, většinou nenalézají pochopení. Přestože Jackass obsahuje úvodní varování, aby jej ti, co jej zhlédnou, nenapodovali, je originální Jackass často napodobován, včetně několika skupin v Česku.

Zavítali i do našeho města a Krokodýlí ZOO, která ukazuje mnoho unikátů z živočišné říše.
Není se čeho bát. Pro normální návštěvníky, žádné nebezpečí nehrozí. Co podstoupili, se můžete podívat v následujícím videu. Názor si udělejte sami.




 Video najdete na www.playtvak.cz

 Aligátor pokousal Šílenou trojku


Zdroj: www.playtvak.cz





Žádné komentáře:

Okomentovat