neděle 3. května 2015

Policie hledá svědky

Kriminalisté žádají v této souvislosti o pomoc při pátrání, obracejí se především na místní občany a návštěvníky okolních obcí, také řidiče, cyklisty i turisty, kteří se mohli pohybovat v okolí obcí Myšenec, Maletice, Klokočín a Skály.
Žena se v okolí těchto obcí pohybovala pravděpodobně se svými třemi psy v pátek 1. května dopoledne v době od 7 do 10 hodin.

Sedmačtyřicetiletá žena byla střední postavy a zdánlivého věku okolo 45 let. Měla kratší tmavé a vlnité vlasy. Na sobě měla oblečené outdoorové hnědé kalhoty, kotníčkové zavazovací boty 
a pod bundou měla výrazné červené tričko.

 Každý, kdo ženu viděl, potkal, nebo si všiml třech pobíhajících psů rasy basenji (zbarvení černo bílé a černo hnědé, jeden pes s pláštěnkou) nebo kdo se dopoledne v těchto místech pohyboval, ať kontaktuje policisty na lince 158.

Zatoulaní psi byli nalezeni poblíž železniční trati u komunikace, která spojuje Klokočín se silnicí Skály - Putim. „Pro kriminalisty je důležitý pohyb i výskyt ženy. Žena se mohla pohybovat i s další osobou nebo také se psy či již bez nich. Důležitý je pohyb všech vozidel a osob, především v okolí zmiňovaných obcí,“ dodává Matzner.

"Každá maličkost je v tomto případě důležitá, přestože nemusí být potencionálnímu svědkovi zřejmá," apeluje jihočeský policejní mluvčí Jiří Matzner.


Zdroj: Písecký deník

Zdroj: http://pisecky.denik.cz/zlociny-a-soudy/zena-z-mysence-se-z-venceni-nevratila-zemrela-nasilnou-smrti-20150503.html

Žádné komentáře:

Okomentovat